Gezocht vrijwilligers

  • Geplaatst op
  • Door Carolien Ruijs
Gezocht vrijwilligers

Gezocht vrijwilligers

Ter versterking van het Kaatje&Mup team zijn we op zoek naar de volgende vrijwilligers.

Gastvrouw/heer
Klusjesvrouw/heer

Gezocht vrijwilligers

Ter versterking van het Kaatje&Mup team zijn we op zoek naar de volgende vrijwilligers.

Gastvrouw/heer
Je werkt in een team met andere gastvrouwen/heren en met elkaar draag je zorg voor de bezetting van het Atelier van Kaatje&Mup. Je taken bestaan uit het ontvangen en te woord staan van bezoekers. Begeleiden creativiteit van bezoekers in materiële zin, dusdanig dat de bezoekers gestimuleerd en gemotiveerd worden om hun creativiteit er goed te kunnen laten zijn. Schenken van koffie/thee e.d. adviseren en verkopen van knutselspullen en Kaatje&Mup producten. Indien er in het theater een voorstelling is kan je ingezet worden om daar als gastvrouw/heer te komen ondersteunen. Het opgeruimd, schoon en gestructureerd houden van het atelier. 

Klusjesvrouw/heer
Je werkt in een team met andere klussers en met elkaar draag je zorg voor het pand binnen maar ook de voortuin bij Kaatje&Mup. Ben je handig met gereedschap en vind je het leuk om klusjes aan het pand van Kaatje&Mup te doen. Vind je het leuk om van
kosteloos materiaal mooie dingen te maken voor buiten in de tuin. Bv van oude pallets een mooie werktafel, loungebanken of op een creatieve manier schildersezels te maken en/of heb je groene vingers en vind je het leuk om de voortuin wat op te fleuren. Dan ben jij onze stoere Jeetje of lief Kaatje waar we naar op zoek zijn.

Het aantal dagdelen gewerkt als vrijwilliger bij Stichting Kaatje&Mup zijn vrijkaarten om op een ander moment zelf (en/of gezinsleden) gebruik te maken van Kaatje&Mup Atelier voor je eigen creativiteit.

Interesse? Bel/app je me op 06-47993231

Liefs van Terschelling,

Kaatje & poot van Mup

Advertentie_vrijwilligers

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies