Hiep Hiep Hoera, Kaatje&Mup 5 Jaar!

  • Geplaatst op
  • Door Carolien Ruijs
Hiep Hiep Hoera, Kaatje&Mup 5 Jaar!

Vandaag is het feest, want m'n Kaatje&Mup poppetjes bestaan 5 jaar. De tijd gaat snel en wat heb ik de afgelopen jaren een flinke stapel aan Kaatje&Mup tekeningen gemaakt. Vrolijke tekeningen, blije tekeningen, verdrietige tekeningen, leuke tekeningen, gezellige tekeningen, boze tekeningen en nog zoveel meer.....Wat begon als een hele fijne uitlaatklep tijdens moeilijke en lastige tijden, is uitgegroeid naar iets om meer dan en zo ontzettend trots op te zijn. Tenminste zou moeten zijn, want heel eerlijk vergeet ik dit meer dan vaak wel eens, hoe bijzonder m'n Kaatje&Mup tekeningen stuk voor stuk eigenlijk zijn. Elke tekening weer met z'n eigen bijzondere verhaal.

Vandaag vier ik dat m'n Kaatje&Mup poppetjes 5 jaar bestaan. Veel tijd voor een uitgebreide blog is er heel eerlijk niet. Want nu Kaatje&Mup jarig zijn betekend dit uiteraard een hoop drukte met, taarten bakken, slingers ophangen en omringd met dierbaren dit gaan vieren. Hoe bijzonder is het eigenlijk gewoon je eigen stripfiguren hebben, welke het leven met je meeleven. Je eigen stripfiguren welke zorgen voor een heerlijke manier van ontspanning en een fijne uitlaatklep. Maar ook stripfiguren waar ik niet alleen veel lol en plezier aan beleef, maar met mij de afgelopen jaren ook kinderen van m'n vrienden en beetje bij beetje ook steeds meer kinderen op Terschelling. Hoe ontzettend eigen zijn m'n Kaatje&Mup poppetjes de afgelopen jaren voor mij persoonlijik geworden, ze horen gewoon echt bij mij en bij Joy!

Vandaag is het FEEST, stiekem een heeeeel groot feest, want hoe bijzonder is het, dat Kaatje&Mup 5 jaar later er nog steeds zijn en staan waar ze nu staan. Daarnaast staan we aan het begin van een hele leuke en fijne periode, wat nog steeds niet altijd makkelijk is, maar wat wel steeds leuker en fijner aan het worden is. Een Kaatje&Mup toekomst waar ik zo ontzettend veel zin in heb. Op naar nog vele leuke Kaatje&Mup jaren, als het aan mij ligt!

Wie jarig is trakteert,
Vandaag 27 maart wordt elke bestelling welke geplaatst wordt in de webwinkel verstuurd ZONDER verzendkosten. Of je nu 1 kleurplaatboekje wilt bestellen of een beetje meer de verzendkosten trakteer ik vandaag. Daarnaast zit er uiteraard bij elke bestelling geplaatst op 27 Maart een leuke en creatieve traktatie. 

Voor elke ondernemer welke een bestelling plaatst op 27 Maart, heeft Kaatje&Mup ook een super leuke traktatie.
Namelijk een samen met de ondernemer overeen te komen gratis Kaatje&Mup activiteit
(welke past bij de bestelling)

Daarnaast hebben we het Knutselpakket alleen op 27 maart sterk in prijs verlaagd.
Koop deze alleen vandaag voor 69 euro!!

Vieren jullie de verjaardag van Kaatje&Mup vandaag met mij mee?

Liefs van Terschelling, 


Carolien Ruijs

Initiatiefneemster en creatief brein
Stichting Kaatje&Mup

 

CarolienRuijs

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies