Lancering webwinkel

  • Geplaatst op
  • Door Carolien Ruijs
Lancering webwinkel

Na een paar maanden van veel uitzoeken en hard werken, is het moment eindelijk daar. De website van Stichting Kaatje&Mup is gereed voor een mooie toekomst. Bij het verkopen en afhandelen van een bestelling komt veel kijken. Ben heel erg blij dat de website en backend van Kaatje&Mup is voorzien van een professionele webwinkel en order-afhandelings module. Zowel consumenten als ondernemers, stichtingen, verenigingen, basisscholen e.d. kunnen vanaf nu Kaatje&Mup producten bestellen om zelf maatschappelijk en verantwoord te ondernemen.

Daarnaast is de backend nu dusdanig geschikt dat de afhandeling van bestellingen door iedereen makkelijk en gestructureerd te verzorgen is. Hetzij op zelfstandige basis hetzij als (reïntegratie) werkplek met net dat beetje extra ondersteuning/begeleiding.

Backendkm 
Backendkm1


De basis staat en het begin is er. De website is voorzien van eerste producten en de software is gereed om het product assortiment in de loop der tijd verder uit te bouwen. Super trots dat het moment eindelijk daar is en we met deze fijne basis verder kunnen bouwen en ontwikkelen aan alles waar Stichting Kaatje&Mup voor staan.

Neem snel een kijkje in onze nieuwe webwinkel en een bestelling (hoe klein ook) mag ;-)
Door een bestelling in onze webshop te plaatsen steun je Stichting Kaatje&Mup

Van 14 t/m 20 Maart een welkomskorting van 15% voor alle bestellingen geplaatst via onze website*
Gebruik hiervoor de Kortingscode: KMWebwinkel15%
*geen korting op verzendkosten en categorie postzegels

Liefs van Terschelling, 


Carolien Ruijs
Initiatiefneemster en creatief brein
Stichting Kaatje&Mup

CarolienRuijs

 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies