top of page

Tijd voor een nieuw Kaatje&Mup avontuur

Fisherman's Trail

31 Augustus t/m 22 September 2022 

Locatie: Portugal

Promotiefilm DIGITALE BELEVING: Fysiek zwaar is appeltje eitje
Promotievideo 03: Zonnesteek op dag 2 en water water water
Promotiefilm DIGITALE BELEVING: De tour wordt aangepast

Kaatje&Mup gaan opnieuw op avontuur

 

Op 30 December 2020 plaatsten we ons laatste bericht op Social Media en verdween ook de webshop. Kaatje&Mup zijn van de aardbodem verdwenen. Wij zijn niet de enige want Corona heeft in die periode op ons allemaal veel impact. Hoe wij de coronatijd hebben ervaren, lees je hier terug.

We zijn terug, terug van lang weggeweest. De aanleiding is wat minder leuk. Mijn relatie, van bijna 3 jaar, is namelijk verbroken. Hier heb ik ontzettend veel verdriet van plus dat ik nu ook m'n bonuskinderen enorm mis. Zoals de bezoekers uit het Knutselcafé en voorstellingen van Kaatje&Mup wel weten, heb ik tot m'n eigen verdriet, zelf geen kinderen. Ik geniet altijd ontzettend van kinderen en vond het altijd heerlijk om samen met andere gezinnen mooie Kaatje&Mup belevenissen en herinneringen te maken. Afgelopen drie jaar had ik m'n eigen bonusgezin en dat was niet altijd makkelijk voor me maar hier genoot ik wel heel erg van. Nu ben ik dit allemaal kwijt. Dealen met zoveel gemis, verdriet, veranderingen, wisselende structuren enz. enz. is zeker voor mij niet heel fijn. Zie meer in deze blog 

 

Na ruim drie loodzware maanden MOEST en ging de knop om. Na veel lange gesprekken met lieve dierbaren bloeide een nieuw Kaatje&Mup avontuur op. Met dit avontuur ga ik iets positiefs doen met mijn terugval. Zit helaas weer in een digitaal leven en ga ik dit omzetten naar een mooi zakelijk avontuur namens Stichting Kaatje&Mup. Door deze reis en het vele wandelen ga ik ervoor zorgen om mezelf weer terug te vinden, weer nieuwe herinneringen maken, weer zien en ervaren hoe mooi de wereld eigenlijk is en op deze manier ook een nieuwe toekomst tegemoet gaan lopen.


Kaatje&Mup gaan de Fisherman's Trail wandelen in Portugal. Het wordt een zakelijk avontuur waarbij we een DIGITALE BELEVING aanbieden. Tijdens deze reis kunnen abonnees Kaatje&Mup volgen d.m.v. blogs, vlogs, livestreams, foto's en live tracking.

 

Dit nieuwe avontuur wordt mogelijk gemaakt door onze abonnees en sponsors. Wil je onze DIGITALE BELEVING ook volgen, klik hier en wordt voor een eenmalig bedrag van €15,- abonneeOns steunen in ruil voor wederdiensten, klik dan hier.

actie_voor_KNGF_logo_transparant.png

Een percentage van alle opbrengsten doneren we aan de KNGF. We gunnen iedereen met PTSS, ADHD en/of autisme zo’n lieve Mup.

Ik kijk er naar uit om deze reis samen met jullie te maken. Al is het wel echt een avontuur want er komt behoorlijk veel op me af. Want naast veel zand en kilometers nog te lopen was de voorbereidingstijd zeer beperkt. Een vliegticket was snel geboekt. Onze 1e sponsor Waddenchic Outdoor Fashion (waar we op Terschelling in het verleden in de achtertuin, in het Schuurtjes Theater, zulke mooie en druk bezochte voorstellingen hebben mogen geven) heeft geholpen om alle benodigde spullen compleet te krijgen. Topper die Saskia, want zo kort dag overzie ik dit alles echt even niet.

 

De website, welke Carolien in twee weken tijd heeft opgezet, biedt een uitgebreid overzicht van dit avontuur. Hierdoor kwamen andere voorbereidingen een beetje onder tijdsdruk; zoals waar kunnen we slapen, zo goed als elke dag op een andere plek!! En vaak ook in een hostel, met andere onbekende mensen op een kamer!! Maar ook wat gaan we waar eten, plus al wandelend zorgen voor boodschappen, hoe zorgen dat de bagage tussen twee plekken wordt vervoerd enz enz. Hierdoor wordt ik ook even 'de wereld in geschopt' en hup onder de mensen en uit je veilige holletje. Dit alles is zeker voor mij wel echt een uitdaging. Daarnaast heeft het ene deel van mij veel behoefte aan actie en avontuur en vooral geen structuur. Terwijl het andere deel van mij zoveel behoefte heeft aan rust, duidelijkheid en juist veel structuur. Ik heb twee keer eerder ervaren wat zo'n avontuurlijke reis met me doet (in 2010 in m'n eentje in zes weken tijd naar Rome gefietst) en in de zomer van 2019 ben ik een aantal weken alleen wezen backpacken door Spanje en Portugal (veel foto's op deze website zijn van deze reis). Van de week had ik echt zoiets van help wat heb ik nu allemaal weer bedacht en even wat paniek. Maar we gaan voor de uitdaging en we gaan ervoor. Ik neem jullie graag mee tijdens DE DIGITALE BELEVING van dit avontuur. Geen idee wat deze reis ons gaat brengen. Maar het gaat zeker een heel mooi en bijzonder avontuur worden.

Word abonnee en volg Kaatje&Mup tijdens de DIGITALE BELEVING van de Fisherman's trail in Portugal.

Liefs Carolien en Poot van Joy

 

Ps. Joy is in die periode bij haar lieve oppas, maar is als Kaatje&Mup inspiratie altijd bij me.

Ps. met ONS bedoel ik Carolien&Joy en Kaatje&Mup. Want ik ga deze uitdaging samen met een zakelijk avontuur aan.