Kaatje & Mup Knutselcafé

Vind je het heerlijk om lekker creatief bezig te zijn, maar komt het er thuis niet van? Ben je al die rondslingerende knutselspullen in huis en lijm en verf op je eettafel ook zo zat? Een heel mooi iets gemaakt maar niemand waarmee je dit kan delen en/of input van krijgt? Zou je het ook fijn vinden om tijdens het creatieve proces feedback te krijgen? Denk je ook weleens, toch best ongezellig in m'n eentje creatief bezig zijn? Ben je het ook zo zat dat je kinderen veel tijd achter de computer en/of tv zitten? Weer alleen thuis, wat zal ik eens gaan doen? Droom je ook weleens van zo'n heerlijk groot atelier waar je alles wat je nodig hebt gelijk kan pakken en gebruiken? Zin om samen met je (klein)kinderen wat leuks te gaan ondernemen even lekker het huis uit? Je kind is er aan toe om in haar/zijn eentje een activiteit te gaan ondernemen maar zoek je daar een veilige plek voor?

Kom dan tijdens de regulieren openingstijden naar Kaatje&Mup Knutsel Cafe. Waar je per dagdeel gebruik kan maken van ons Atelier.

Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om met een groep mensen tegelijkertijd naar ons Open Atelier te komen. Graag van te voren even reserveren. Vragen geef ons dan even een belletje (0562-450037).

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Manage cookies
← Keer terug naar de backoffice    Helaas we mochten niet langer blijven in de Oude Vossersschool, we zijn gesloten! Bedankt voor de leuke tijd en mooie herinneringen x Verbergen